Dakgoot onderhouden, repareren of vervangen
Een dakgoot verstopt snel door takjes, bladeren, stof, steentjes en ander afval. Als u hier niets aan doet, zal op termijn lekkage ontstaan met alle ongemakken van dien. Ook de dakgoten zelf kunnen hierdoor kapot gaan en daardoor lekkage in huis veroorzaken. Het regelmatig onderhoud van uw dakgoten is dus zeker aan te raden. Krebbekx kan u hiermee van dienst zijn. Met zowel het onderhoud en reparatie van uw dakgoten, als het installeren van nieuwe dakgoten.

Riolering en hemelwater afvoer

Is uw afvoer verstopt? Krebbekx is het bedrijf dat u inschakelt als u last heeft van een verstopte afvoer, toilet of gootsteen.

Deskundig gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. Indien nodig maken wij gebruik van een hogedruk rioolreinigings installatie met camera inspectie apparatuur.

Ook voor het vervangen of aanpassen van de riolering zijn wij u graag van dienst.

Ook voor overige loodgieterswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het repareren of vervangen van keuken-, bad- en douchemengkranen of installeren van kokend water en warmwatersystemen, staan we graag voor u klaar.

Gas en waterinstallaties

Het ontwerpen, installeren en wijzigen van water en gasinstallaties zijn onze dagelijkse werkzaamheden en zijn hierin u graag van dienst, ook voor legionella beheer én preventie. Wij zijn een gas en water technisch gecertificeerde onderneming.

Loodgieters

Contact met Krebbekx

Meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw vragen!

Bus