Krebbekx levert, installeert en onderhoudt alle mogelijke ventilatie- en airconditioningsystemen. Met meer dan 50 jaar ervaring en een goed opgeleid team is Krebbekx de uitgelezen partij van Pijnacker en omstreken om u op dit vlak van dienst te zijn.

Airconditioning voor een perfect binnenklimaat

Airconditioning verkoelt niet alleen de lucht, maar zorgt ook voor een verlaging van de luchtvochtigheid en zuivering van de lucht. Wij adviseren u graag over welk type installatie het beste bij uw situatie past, zodat u het hele jaar kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Voor een stijlvolle en geluidsarme inpassing in uw interieur rekening houdend met efficiency en het energiegebruik bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en installeren Toshiba airconditioning en zijn onder andere gespecialiseerd in singlesplit- en multisplit, VRF systemen met inverter warmtepomp technologie. Beide systemen kunnen zowel verwarmen als verkoelen met een zeer hoog rendement. Ook op dit gebied werken wij met de nieuwste materialen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en energiebeleid. Dat stelt ons onder andere in staat om u uitstekend te adviseren een passende offerte uit te brengen.

Krebbekx is een BRL 100 F-gassen gecertificeerde onderneming.

Service & onderhoud

Ook bieden wij service en onderhoud aan op de door ons geïnstalleerde (airconditioning) systemen.

Airconditioning

Contact met Krebbekx

Meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw vragen!

Bus