Krebbekx biedt naast levering en montage van nieuwe cv-installaties, ventilatiesystemen, en airconditioning ook service & onderhoud op door ons geleverde installaties en systemen.

Zekerheid voor meerdere jaren

Voor een zorgeloos functioneren van uw installatie of systeem te garanderen beiden wij onderhoudsabonnementen aan.

U krijgt automatisch bericht wanneer uw installatie of systeem aan de jaarlijkse controle of service beurt toe is en minimaliseert hierdoor de kans op op storing of gebrek.

Voor al onze klanten, particulieren en bedrijven, geldt dat we uiterst nauwkeurig bijhouden wanneer uw installatie aan de jaarlijkse controle- of servicebeurt toe is. Wij nemen contact met ú op. Door op deze manier het onderhoud van uw cv-installatie, ventilatiesysteem of airconditioning te verzorgen, minimaliseren we de kans op gebreken of een storing. Optimale zekerheid voor meerdere jaren dus.

Ook bij een storing staat Krebbekx graag voor u klaar

Bij een storing kunt u er als klant op rekenen dat er binnen 24 uur een vakbekwame monteur voor de deur staat om het ongemak te verhelpen. Onze klanten met een onderhouds- of serviceabonnement worden met voorrang geholpen. Storingen kunt u eenvoudig aanmelden via de storingsbutton op deze website.

Wij zijn er trots op dat minimaal 90 procent van de bij ons gemelde storingen tijdens werkdagen binnen 24 uur door onze gemotiveerde en deskundige medewerkers is verholpen!

Onze storingsdienst is 7 dagen per week beschikbaar. Ook tijdens het weekend en feestdagen kunt u als abonnementsklant bij ernstige calamiteiten op ons rekenen!

Interesse in een onderhouds- of serviceabonnement?

Heeft u interesse in een onderhouds- of serviceabonnement van Krebbekx? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Service & onderhoud

Contact met Krebbekx

Meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw vragen!

Bus