Een juiste ventilatie in uw woning of werkomgeving is belangrijk, vanwege de impact op uw gezondheid. Tevens voorkomt u er vochtproblemen en onaangename geuren mee. Krebbekx biedt verschillende ventilatiesystemen. Wij adviseren u graag welk ventilatiesysteem het beste bij uw woning of in uw werkomgeving past.

Het vervangen van uw oude ventilatie systeem voor een energie zuinige gelijkstroom ventilatie-unit, eventueel met draadloze afstandsbediening, geeft een aanzienlijke besparing op het energieverbruik en de hoogte van het geluidsniveau. Kortom verhoging van uw woon- of werkcomfort.

Ook voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem zijn wij u graag van dienst. Juist en regelmatig schoonmaken van uw mechanische ventilatie of w.t.w. unit voorkomt stagnatie van de juiste ventilatie.

Het reinigen van luchtkanalen behoort eveneens tot onze werkzaamheden. Met een ronde borstel met roterende as worden de kanalen aan de binnenzijde gereinigd waarbij het loskomende vuil direct wordt afgezogen. Wij adviseren u deze kanalen minimaal eens per 4 jaar te laten reinigen.

Vraag via ons contactformulier eenvoudig een prijsopgave voor bovengenoemde diensten.

Ventilatie

Contact met Krebbekx

Meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw vragen!

Bus