Een heerlijk verwarmd huis of werkomgeving en warm douchen of relaxen in een warm bad? Krebbekx Verwarming en verkoeling biedt u de perfecte oplossing! Al ruim 50 jaar leveren en installeren wij complete cv-installaties met of zonder warmwatervoorziening en vloerverwarming voor uw woning of bedrijfspand.

CV-ketels

Wij installeren in woningen voornamelijk cv-ketels van Nefit, Remeha, Intergas en Vaillant. Voor grotere installaties worden vaak geschakelde cascade- systemen toegepast welke met zorg en vakmanschap worden opgebouwd.

Breed aanbod (design-) radiatoren

Het aanbod in radiatoren is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uw keuze hangt vaak af van de plaats waar de radiator geïnstalleerd wordt; is dat in de slaap-, woon- of bijvoorbeeld badkamer? Gaat uw keuze uit naar een “gewone” paneelradiator of een design radiator? Wij bieden alle modellen radiatoren aan en adviseren graag wat in uw situatie past.

Service & onderhoud van cv-installaties

Krebbekx biedt naast nieuwe installaties ook service & onderhoud aan op deze cv-installaties. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen bij de fabrikanten, om uw installatie volgens voorschriften veilig, energiezuinig en probleemloos te laten functioneren. Wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement afsluit, houden wij voor u bij wanneer uw cv-ketel aan een controle- of servicebeurt toe is. Zo verkleinen we het risico op gebreken of defecten.

Toch storing?

Indien er zich onverhoopt toch een storing voordoet, zetten wij ons maximaal in om het probleem spoedig voor u op te lossen. Storingen kunt bij ons zeven dagen per week melden middels het contactformulier op deze website. Wij trachten uw storing binnen 24 uur te verhelpen. Wenst u zekerheid en betrouwbaarheid? U bent bij Krebbekx op het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij:

CV-installaties

Contact met Krebbekx

Meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw vragen!

Bus